Reviews

Topicus

‘Bij Topicus werken we met een hoop eigenzinnige collega’s. Om elkaar makkelijk binnen de organisatie te vinden, hebben we een intern smoelenboek. Deze was toe aan een update! Aan Gea de eer om alle Topicanen op de foto te zetten zoals ze zijn. Dat is haar gelukt! Je kunt je wellicht voorstellen dat IT’ers niet staan te juichen om op de foto te gaan, maar Gea nam de tijd voor elk individu, waardoor zij zich meer op hun gemak voelden. Ook de communicatie met Gea rondom de fotoshoots verliep erg soepel, Gea paste zich makkelijk aan op de verschillende locaties en dacht goed na over licht, achtergrond, kleur en compositie. We zijn erg blij met het eindresultaat!

 

Senne Bobeldijk, Interne Communicatie bij Topicus www.topicus.nl

 

Anneke Jansen

Gea is super professioneel. Stelt je op je gemak.Maar 't belangrijkste nog: haar foto's zijn allemaal erg mooi. Succes verzekerd! En daar rij ik graag voor naar Lochem.

 

Anneke Jansen - Captiva - www.captiva.nl

Ivonne van Dis

Een fotosessie met Gea van KijKG is voor mij elke keer een feest. Gea maakt al mijn portret foto's. De eerste keer was ik vreselijk zenuwachtig omdat ik het best eng vond om mijzelf te laten zien en ik vond zelf dat ik nooit goed op foto's stond. Gea heeft het talent om de situatie en jou in te schatten zodat ik mij volledig ging ontspannen tijdens de shoot. Door haar humor en aandacht lukt het haar elke weer om mij zo op de foto te krijgen precies zoals ik ben.

 

Ivonne van Dis – www.ivonnevandis.nl

 

Kawop

Een buitengewoon prettige samenwerking gehad met KijKG fotografeert. Gea legt de beleving, sfeer en smaak moeiteloos vast op beeld. Bedankt!

 

Ronald Bouwhuis, Patron cuisinier Kawop - www.kawop.nl

 

Cambio

Gea Laar heeft voor Cambio/Circulus-Berkel meerdere reportages verzorgd. Zowel bij evenementen als het fotograferen van food voor onze cateringfolder. Gea is een vakvrouw met oog voor detail en aandacht voor de mens, hierdoor voelt ze de klant goed aan

 

Remmelt Aarts -www.ciculus-berkel.nl/cambio

KIJKG 2021 | ALGEMENE VOORWAARDEN