....sinds 2015

KijKG Fotografeert bestaat sinds 2015. Maar fotograferen, dat doe ik natuurlijk al veel langer!

 

Mijn werk is altijd gelinkt geweest aan fotograferen, creativiteit en communicatie. 

In Amsterdam werkte ik bij een reclamebureau. Afwisselend, dynamisch en creatief. Geen dag hetzelfde. Als productiemanager samen met een creatief team en artdirector een mooi en compleet eindproduct van hoge kwaliteit neerzetten waar mensen echt blij mee zijn. Dat sprak mij enorm aan. Ik ben blij dat ik dit in mijn huidige werk als fotograaf nog iedere dag terugvind.

Naast mijn werk op de afdeling Communicatie van de gemeente Lochem volgde ik in mijn vrije tijd de Fotovakschool in Apeldoorn. Daarnaast fotografeerde ik voor diverse projecten. Door mij volledig te gaan richten op fotografie heb ik mijn grootste wens waargemaakt. Al mijn energie en ervaring kan ik nu investeren in het maken van de mooiste beelden. Ik hou ervan om in mijn foto's gebruik te maken van verfijnd lichtgebruik, het liefste daglicht. 

Als professioneel fotograaf daag ik mezelf uit unieke foto's voor of van je te maken.  Foto's die nou net het verschil maken. Waarin je de kwaliteit terugziet die ik zo belangrijk vind. Foto's die aanvoelen als een warm bad, herkenbaar zijn en allure hebben. Die de sfeer van het moment laten zien. Daarnaast hou ik van gezelligheid, niet moeilijk doen en handen uit de mouwen steken. Pas wanneer mijn foto's aansluiten bij jouw wens is mijn opdracht geslaagd.

KijkG is lid van Dutch Photographers, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.  

Deel deze pagina:
KIJKG 2019 | ALGEMENE VOORWAARDEN